top of page

PROJEKTINGENJÖR

Bygg i mark AC AB- BIMAC, är ett mark och anläggningsföretag som startades 2017. Trots att vi är ett ganska nystartat företag så har vi lång erfarenhet från både stora och mindre mark- och anläggningsarbeten. Vill du jobba i ett familjärt och framgångsrikt företag? Har du erfarenhet från entreprenader och ett bra ordningssinne? Då kanske du är den projektingenjör vi söker.

 

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör arbetar du i team tillsammans med affärschef, platschef och arbetsledare där ni ansvarar för lönsamhet, produktivitet, kvalitet, miljö och säkerhet. I arbetet ingår bland annat anbuds- och produktionskalkyler, inköp, tidsplanering, upprättande av underlag och ekonomiska avstämningar. Du bistår och följer projekt från första planeringsdagen till att projekten är genomförda där Du har en viktig roll i utvecklandet av hela eller delar av projekten.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har teknisk utbildning och några års erfarenhet från kalkylering, planering och inköp. Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare eller platschef inom mark och anläggning.

För tjänsten krävs det B-körkort.

Andra viktiga egenskaper är att Du är strukturerad, affärsmässig, kund- och resultatorienterad, har förmågan att överblicka helheten, kan arbeta självständigt, har en mycket god planeringsförmåga och är duktig på att skapa goda relationer med människor i din omgivning.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande.

Upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer? Kontakta Fredrik Hörnkvist 070-6428106 eller Samuel Wahlberg 072-2000794.

Maila din ansökan till jobb@bimac.se märk ansökan med ”projektingenjör”.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-10-31.

Välkommen med din ansökan!

bottom of page