top of page

PLATSCHEF

Bygg i mark AC AB- BIMAC, är ett mark och anläggningsföretag som startades 2017. Trots att vi är ett ganska nystartat företag så har vi lång erfarenhet från både stora och mindre mark- och anläggningsarbeten. Vill du jobba i ett familjärt och framgångsrikt företag? Har du erfarenhet av att jobba som platschef alt. arbetsledare inom mark- och anläggningsbranschen? I så fall har vi jobbet du söker.

Som platschef har du en ansvarsfull och spännande roll där du ansvarar för hela projektets genomförande, från beställning till godkänd slutbesiktning. Det innebär att du ansvarar över att leda projektets planering och genomförande avseende ekonomi, tid, resurser, kvalitet och arbetsmiljö. Vi värdesätter att du är en god ledare som både kan arbeta självständigt och i grupp med andra medarbetare.

Vi söker dig som har glimten i ögat och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom mark- och anläggning. Du bör ha god datavana och behärska svenska och engelska i både tal och skrift. För tjänsten krävs det B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? kontakta Fredrik Hörnkvist, 070-6428106.

Maila din ansökan till jobb@bimac.se, märk ansökan med ”platschef”.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

bottom of page